RSC Pobill Ecològics

La responsabilitat social corporativa (RSC) no és més que la manera d’actuar que adopta l’empresa per a dirigir la seua activitat d’una manera sostenible i ètica, es a dir, l’obligació moral i ètica de les empreses pel que fa a les relacions amb els treballadors/es, el medi ambient, la competència, l’economia i altres àrees que una empresa pot abastar. La RSC, per tant, és un compromís, assumit voluntàriament per una empresa, respecte a certes regles que van més enllà de les seues obligacions legals.

A Pobill Ecològics ens agrada definir-nos com a una empresa familiar que treballa 100% des del cor i compta amb productes ecològics com l’oli d’oliva verge extra, els cítrics, les ametlles o les garrofes.

Tenim punts de venda dels nostres productes arreu de tota la geografia espanyola i part d’Europa. Volem deixar una empremta ambiental més sostenible i una empremta social més equilibrada.

RSC

Pel que fa a l’empremta ambiental, els nostres productes provenen 100% d’agricultura ecològica i, a més, hem eliminat el plàstic dels nostres envasos passant a usar envasos 100% reciclables d’alumini i vidre. D’aquesta manera reduïm l’impacte mediambiental deixant un planeta més net de cara al futur. Baix la filosofia de residu 0, també comptem amb dos cavalls que s’alimenten de les herbes que surten a les nostres finques i, d’aquesta manera, s’aconsegueix tindre el sòl ben segat, reduint l’impacte ambiental.

Pel que fa a l’àmbit social, i amb un ferm compromís voluntari amb la societat, cada any donem l’excedent d’oli a Càritas. També estem treballant amb la fundació Sant Joan de Déu de Barcelona i amb l’associació de l’Alzheimer de Benicarló. L’objectiu d’aquestes col·laboracions és poder ajudar d’alguna manera a totes eixes famílies que es troben en una situació difícil convivint amb aquests malalts i, per tant, les seues malalties.

Per altra banda, Pobill Ecològics, col·labora patrocinant diverses activitats culturals i esportives de la comarca com ara el trofeu de ciclisme “Julián Borràs” de Càlig.

X