Experiències

Des de Pobill Ecològics volem que conegueu qui som, què fem, les nostres arrels i la terra que llaurem dia rere dia i que ens ha vist créixer, generació rere generació. Per això hem organitzat experiències úniques on podreu veure els nostres cultius i sentir la màgia dels nostres fruits i productes. Volem que poseu els cinc sentits… Preparats i preparades?

Tast professional al bell mig de les oliveres El Pobill.

Farem un tast professional per mitjà d’un expert tastador que consisteix en servir tres cullerades soperes d’oli en una copa blava i tapar-la amb una làmina de vidre. A continuació agafarem la copa entre les mans durant uns 30 segons per escalfar un poc l’oli i realitzem petits girs rotatius per intensificar l’aroma. Desprès comença la fase olfactiva, seguida de la gustativa. Anirem buscant els dolços i salats, els amargs i picants. Aromes i gustos a tomata, plàtan, herbes… Una experiència única!

Ruta literària i tast d’oli i productes Pobill Ecològics.

Prenent com a base el llibre La Vall del Miracle d’Armando Vericat, realitzarem un viatge des de Traiguera fins a l’Ermita de la Font de la Salut, on llegirem fragments d’aquest llibre descrivint diferents paisatges i analitzarem la seua corresponent realitat. S’acompanyarà la visita amb productes de Pobill Ecològics. Un viatge ple d’emoció, lletres i sabors.

Visita a les oliveres mil·lenàries, tast  d’oli i visita a Almazara Cervol.

Visita a les oliveres mil·lenàries i degustació d’olis Pobill Ecològics. A continuació farem un viatge a la Almazara Cervol. Un viatge màgic per les arrels dels nostres camps.

Visita primer dia de collita de les mandarines Pobill Ecològics.

Visitarem els nostres camps de cítrics ecològics, i farem una degustació de mandarines i taronges. També explicarem tots els detalls sobre el cultiu ecològics de cítrics i com es fa a Pobill Ecològics. No t’ho pots perdre!

Visita bodega vi El Vinyet de Sant Jordi

El director de la bodega, Adolfo Duch, ens farà un recorregut per les vinyes, i seguidament farem una degustació dels seus vins.

X